• Daktrimmen aluminium
  Daktrimmen aluminium

  Daktrimmen aluminiumAluminium daktrim 45mm en 60mm breed. De daktrim is 250cm lang. Ook de bijbehorende koppelstukjes zijn beschikbaar voor de 45mm en 60mm trimmen. Bel of mail voor de actuele voorraad en bij grotere afname voor…

 • Daktrimmen antraciet
  Daktrimmen antraciet

  Daktrim antracietAluminium daktrim antraciet RAL 7016 45mm en 60mm breed. De daktrim is 250cm lang. Ook de bijbehorende koppelstukjes zijn beschikbaar voor de 45mm en 60mm trimmen. Bel of mail voor de actuele voorraad en bij…

 • Afdekker daktrim zwart
  Afdekker daktrim zwart

  Afdekker daktrim zwartWat is een afdekker daktrim zwart?

  Waar gebruikt met een afdekker daktrim zwart?

  Hoe monteer ik een afdekker daktrim zwart?

  Specificaties

  Benaming: afdekker daktrim zwart
  Materiaalsoort: Staal
  Afmetingen:…

 • Kraaltrimmen 26mm
  Kraaltrimmen 26mm

  Aluminium kraal daktrimmenKraaltrim aluminium 2mm breed. De daktrim is 250cm lang. Ook de bijbehorende koppelstukjes zijn beschikbaar voor de 26mm trimmen. Bel of mail voor de actuele voorraad en bij grotere afname voor de prijs.

 • Stalen mastgoten zwart
  Stalen mastgoten zwart

  Stalen mastgoten zwartStalen mastgoten voor uw overkapping. Inclusief alle toebehoren. Vraag naar de mogelijkheden geheel vrijblijvend.Bel of mail voor de actuele voorraad en bij grotere afname voor de prijs.

 • Zinken mastgoten
  Zinken mastgoten

  Zinken mastgoot 153mmZinken mastgoot voor uw overkapping. Inclusief alle toebehoren. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.Bel of mail voor de actuele voorraad en bij grotere afname voor de prijs.

 • Knelstrip aluminium
  Knelstrip aluminium

  Aluminium knelstrip

  Aluminium knelstrip 250cm. De afmeting is 60x8mm en voorzien van voorgeboorde gaten. De knelstrip kan worden bevestigd aan de muur als en EPDM of dakleer tegen de muur is aan gewerkt. De knelstrip kan aan de…

  € 12,95

Dakgoten en daktrimmen

Wat is een dakgoot?

Dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van een huis of gebouw. Ze fungeren als een drainage systeem voor regenwater dat van het dak afvalt. De goten zijn vaak gemaakt van metaal, zoals aluminium of koper, en zijn ontworpen om het water efficiënt af te voeren naar de regenpijp. Dit helpt om lekkage te voorkomen en beschadiging van het dak en de fundering van het gebouw te verminderen. Het is belangrijk om de goten regelmatig te inspecteren en te onderhouden, om te zorgen dat ze in goede staat zijn en blijven werken zoals bedoeld.

Dakgoot kopen?

Dat kan eenvoudig en snel bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart. Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart vindt u zinken en zwarte stalen goten!

Wat is een daktrim?

Daktrim is een term die wordt gebruikt voor de afwerking van het dak. Het omvat de elementen die zichtbaar zijn aan de randen en hoeken van het dak, zoals de afdekkingslijst, afwerking van de dakrand en de dakkapel. Het doel van daktrim is om een esthetisch aantrekkelijke afwerking van het dak te creëren en tegelijkertijd te helpen bij het afvoeren van water en het verminderen van lekkage. Daktrim is vaak gemaakt van metaal, zoals aluminium of koper, of van kunststof en is beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren om te passen bij de architectuur van het gebouw.

Daktrimmen kopen?

Dat kan eenvoudig en snel bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart. ​Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart vindt u aluminium daktrimmen en antraciet daktrimmen!

© 2017 - 2023 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel