Over ons

Houthandel van Deuveren Dedemsvaart is een houthandel voor particulieren, zzp’er en bedrijven.
Vuren hout, douglas hout, plaatmaterialen, tuinhout, schuttingmateriaal en isolatie materialen voeren wij zoal in ons assortiment. In onze ijzerwaren shop kunnen wij u helpen met diverse soorten schroeven, slotbouten, houtvretten, balkdragers , kitten, lijmen en verven.

Ook machinale houtbewerking is iets wat wij voor u kunnen doen. In onze machinale werkplaats beschikken wij over diverse soorten zaagmachines en freesmachines. Ook een vlak vandiktebank en vierzijdige schaafmachine ontbreekt hier niet. Wij kunnen materialen voor u op maat zagen, profilering frezen of hout op dikte voor u schaven. 

Het maken van kozijnen, kasten, verlijmde panelen, eiken tafelbladen of eiken tafels kunnen wij op gewenste maat maken.  Uw komt geheel vrijblijvend met uw aanvraag en samen komen we tot een mooi eindresultaat. 

Missie
Houthandel van Deuveren Dedemsvaart is een houtleverancier voor bedrijven, particulieren, klussers en zzp'ers. Met ons breed en diep productassortiment bieden we onze klant een totaaloplossing in de houtbouw. Onze verbintenis is om de klant te voorzien in zijn behoeften aan hout en bevestigingsmiddelen. 

Visie
Wij streven ernaar om een toonaangevend bedrijf te zijn binnen de houtsector. Door jarenlange ervaring opgebouwd te hebben doen wij ons best om iedereen snel, eenvoudig en correct te voorzien van de producten die gewenst zijn. 

Wij streven naar:
- een continue verbetering van onze organisatie;
- ons assortiment uit te breiden en te optimaliseren;
- directe en zeer snelle communicatie met onze klant te voeren;
- onze uitleveringsgraad te verbeteren.

Wij doen ons best om u snel, vakkundig, eerlijk en tegen een nette prijs te helpen. Adviseren en meedenken is iets wat wij graag voor u doen! 

Graag zien wij u bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart!
Het hout waar u mee bouwt !!!

Galileistraat 29-31
7701SK Dedemsvaart
0523-610163
info@houthandelvandeuveren.nl

GRATIS hout Stock Photos van PikWizard

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Tweede Pinksterdag 20 mei zijn wij: Gesloten