Huisregels

Openingstijden

Houthandel van Deuveren Dedemsvaart heeft geen showtuin. Het adres op de website is onze werf, waar producten op voorraad worden gehouden. voor verkoop.
Uiteraard kunt u tijdens de openingstijden de materialen die u zoekt komen bekijken of afhalen. 

Bevestiging van bestelling

Een opdracht kan telefonisch, per mail of via de website geplaatst worden.

Offertes

Om een offerte door te nemen van  een schutting, overkapping of een grotere materiallijst vragen wij u vooraf contact op te nemen om een afspraak te maken. Wij streven erna om een nette en betrouwbare offerte voor u te maken.
Offerte prijzen zijn geldig zolang er geen tussentijdse prijsverhogingen doorkomen vanuit leveranciers. Alles in overleg met ons.
Typfouten en prijswijzigingen onder voorbehoud.

Voorraad

De op de website genoemde artikelen zijn in de regel uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen uitverkocht zijn. In deze gevallen wordt een alternatief product aangeboden. Tevens zullen wij met u in overleg gaan op wat voor termijn het door u gewenste product weer binnen kan zijn.

Maatvoering en kromming

Hout is en blijft een natuurproduct, waardoor we niet kunnen garanderen dat alle materialen volledig recht zijn. Uiteraard streven wij erna om een zo net mogelijk product af te leveren aan u als klant.

Vergrijzing van hout

Een kenmerkende eigenschap van hout is dat het onder invloed van weer en wind grijs zal verkleuren. Dit is het natuurlijke proces dat voor iedere houtsoort geldt. 

Aansprakelijkheid

Houthandel van Deuveren Dedemsvaart is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het op onjuiste en/of onveilige manier gebruiken van geleverde producten.

Wijzigingen voorbehouden

Technische wijzigingen, maatwijzigingen, kleurafwijkingen, prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss