• Betonpalen antraciet 10x10cm
  Betonpalen antraciet 10x10cm

  Betonpalen voor schutting kopen?
  Dat kan eenvoudig en snel bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart.

 • Betonpalen wit/grijs 10x10cm
  Betonpalen wit/grijs 10x10cm

  Betonpalen met diamantkop wit/grijsWat is een betonpaal?Een betonpaal t.b.v. schutting systeem hout-beton. De palen zijn glad afgewerkt en uitstekend te gebruiken voor een super nette strakke schutting in betonsysteem vorm. Palen…

 • Onderplaat antraciet
  Onderplaat antraciet

  Onderplaten voor schutting kopen?
  Dat kan eenvoudig en snel bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart.

 • Onderplaat wit/grijs
  Onderplaat wit/grijs

  Onderplaat wit/grijs 3.5x25cmWat is een onderplaat?Waar word een onderplaat voor gebruikt?Schuttingen, afscheidingen.

  Onderplaten voor schutting kopen?Dat kan eenvoudig en snel bij Houthandel van Deuveren…

 • Opsluitband antraciet
  Opsluitband antraciet

  Opsluitband beton antraciet6x15x100cm: € 5.95 per stuk inclusief btwBel of mail voor de actuele voorraad en bij grotere afname voor de prijs.

Betonpalen en onderplaten

Bij Houthandel van Deuveren in Dedemsvaart bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige betonpalen in wit/grijs en antraciet, compleet met bijpassende onderplaten. Deze betonpalen vormen de ideale basis voor het realiseren van een duurzame en stijlvolle betonsysteem schutting.

Onze betonpalen zijn vervaardigd met oog voor kwaliteit en esthetiek. De wit/grijze en antraciete kleuropties bieden u de mogelijkheid om de schutting perfect af te stemmen op uw persoonlijke smaak en de omgeving. Of u nu kiest voor een moderne uitstraling met antraciet of juist een tijdloos karakter met wit/grijs, onze betonpalen dragen bij aan een smaakvolle afrastering rondom uw tuin of erf.

Daarnaast zijn de betonpalen voorzien van onderplaten, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook een nette afwerking bieden. Deze onderplaten zorgen voor extra stabiliteit en bescherming van de schutting, waardoor deze betonsysteem schuttingen niet alleen mooi zijn maar ook lang meegaan.

Het gebruik van beton als basismateriaal zorgt ervoor dat de schutting bestand is tegen diverse weersomstandigheden en minimale onderhoudsbehoefte heeft. Dit maakt de betonsysteem schutting niet alleen aantrekkelijk qua design maar ook praktisch in het dagelijks gebruik.

Het ervaren team van Houthandel van Deuveren staat klaar om u te adviseren en te assisteren bij het maken van de juiste keuzes voor uw specifieke situatie. Bezoek onze locatie in Dedemsvaart en ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige betonpalen met onderplaten voor een betonsysteem schutting. Maak van uw tuinafscheiding een duurzaam en esthetisch statement met de producten van Houthandel van Deuveren.

Betonpalen voor betonsysteem schutting kopen

Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart te koop in wit/grijs en antraciet!

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Koningsdag 27 april zijn wij: Gesloten // Hemelvaartsdag 9 mei zijn wij: Gesloten // Tweede Pinksterdag 20 mei zijn wij: Gesloten