Spaanplaat V313

Spaanplaat V313 is een specifiek type van spaanplaat dat voldoet aan de Europese norm EN 312. Deze norm beschrijft de eisen voor spaanplaten voor interieurtoepassingen. De V313-klasse is geschikt voor gebruik in droge omstandigheden, zoals wanden en plafonds, en heeft een hogere druksterkte en stijfheid dan andere klassen spaanplaat.

De V313-klasse spaanplaat heeft een dikte van 8 mm of meer en is gemaakt van houtvezels die zijn samengeperst en geplakt onder druk. Het heeft een goede stijfheid en is geschikt voor gebruik in wanden, plafonds, deuren, meubels en andere interieurtoepassingen. Deze spaanplaat is meestal gecoat met melamine, dat beschermt tegen vocht en vuil en verlengt de levensduur van de plaat.

Toepassingen spaanplaat V313

paanplaat V313 is een specifiek type van spaanplaat die voldoet aan de Europese norm EN 312 en is geschikt voor interieurtoepassingen in droge omstandigheden. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van spaanplaat V313:

  1. Wandbekleding: Spaanplaat V313 wordt vaak gebruikt als wandbekleding vanwege zijn stijfheid en sterkte.

  2. Plafonds: Spaanplaat V313 wordt vaak gebruikt voor plafondbekleding vanwege zijn stijfheid en sterkte.

  3. Meubels: Spaanplaat V313 wordt vaak gebruikt voor de vervaardiging van meubels zoals tafels, stoelen en kasten.

  4. Deuren: Spaanplaat V313 is geschikt voor deuren vanwege zijn sterkte en duurzaamheid.

  5. Interieur decoratie: Spaanplaat V313 wordt vaak gebruikt voor interieur decoratie zoals wandpanelen, plafondpanelen en andere accenten.

Spaanplaat V313 kopen?

Bij ons vindt u diverse dikte spaanplaat. Kijk op onze website of kom ze bij ons afhalen!

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Tweede Pinksterdag 20 mei zijn wij: Gesloten