Schutting

Super mooie schuttingschermen van 180x180 cm, verkrijgbaar bij Houthandel van Deuveren in Dedemsvaart. Deze schermen bieden niet alleen privacy, maar voegen ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw tuin. Beschikbaar in verschillende materiaalopties, waaronder geïmpregneerd grenen, onbehandeld douglas en een moderne zwart gespoten uitvoering, vindt u bij ons de ideale schutting die bij uw wensen past.

De schuttingschermen zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en esthetiek. Met een afmeting van 180x180 cm bieden ze optimale bescherming tegen ongewenste blikken en zorgen ze voor een gezellige, afgeschermde buitenruimte. Of u nu een gezellige zithoek wilt creëren of simpelweg meer privacy in uw tuin wilt, deze schermen voldoen aan al uw behoeften.

Diverse soorten schuttingschermen

Bij Houthandel van Deuveren geven we u de keuze tussen verschillende houtsoorten. Het geïmpregneerde grenen biedt een klassieke uitstraling en is behandeld voor extra duurzaamheid, terwijl het onbehandelde douglas een natuurlijke en robuuste uitstraling heeft. Als u een eigentijdse look verkiest, bieden onze zwart gespoten schermen een moderne touch aan uw tuin.

De veelzijdigheid van onze schermen wordt versterkt door de keuze tussen houten palen of betonpalen in combinatie met betonnen onderplaten. Dit zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar verlengt ook de levensduur van uw schutting.

Schutting kopen

Bezoek Houthandel van Deuveren in Dedemsvaart en ontdek de mogelijkheden van onze schuttingschermen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte tuinafscheiding voor uw buitenruimte. Maak van uw tuin een oase van privacy en stijl met onze hoogwaardige schermen.

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss