• Knauf glaswol rol TR 312
  Knauf glaswol rol TR 312

  Knauf glaswol TR 312 met aluminium laag koopt u bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart. Diktes: 60mm, 80mm, 100mm, 120mm, 150mm!

 • Rockwool isolatie
  Rockwool isolatie

  Rockwool ROCKMINPLUS! Diverse diktes leverbaar: 50mm, 60mm, 75mm, 100mm, 120mm en 140mm!

 • EPDM PIR isolatie
  EPDM PIR isolatie

  PIR dakisolatie kopen?
  Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart vindt u diktes van 20mm, 30mm en 40mm. De plaatmaat is 60x120cm.

 • PIR isolatie A-keus
  PIR isolatie A-keus

  Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart vindt u diverse soorten PIR isolatie! 30mm, 60mm, 80mm, 100mm, 120mm, 130mm!

 • Isolatie drukverdeel plaatjes
  Isolatie drukverdeel plaatjes

  Isolatie drukverdeelplaat Ronde drukverdeel plaatjes. Voor het vast zetten van PIR EPDM isolatie op uw dakbeschot. Verbruik: +/- 5 a 7 stuks per m2Vast te zetten met schroeven. Prijs per 100stuks: € 24.50 inclusief btw,…

Isolatie

Bij Houthandel van Deuveren in Dedemsvaart vind je een uitgebreid assortiment isolatiematerialen om ervoor te zorgen dat jouw woning of bouwproject aan de hoogste energienormen voldoet. Onze isolatieproducten zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit, en we bieden verschillende opties aan, waaronder glaswol op rol, steenwol (rockwool) in plaatvorm en PIR-platen in harde persing.

Glaswol op rol

Glaswol op rol is een populaire keuze vanwege zijn flexibiliteit en eenvoudige installatie. Het materiaal is effectief in het isoleren van zowel thermische als akoestische eigenschappen. Of je nu bezig bent met de isolatie van muren, vloeren of daken, glaswol op rol is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor diverse toepassingen.

Rockwool

Steenwol, ook bekend als rockwool, is een duurzaam isolatiemateriaal dat uit vulkanisch gesteente wordt vervaardigd. De plaatvorm van rockwool maakt het gemakkelijk om specifieke gebieden te isoleren en biedt uitstekende thermische isolatie. Daarnaast heeft steenwol ook brandwerende eigenschappen, waardoor het een veilige keuze is voor diverse bouwtoepassingen.

PIR isolatie

Voor wie op zoek is naar isolatiemateriaal met een hoge thermische weerstand en een slanke afwerking, bieden wij PIR-platen in harde persing aan. Deze platen zijn geschikt voor gebruik in daken, muren en vloeren en bieden een efficiënte isolatie met een minimale dikte. PIR-platen zijn licht van gewicht en eenvoudig te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Bij Houthandel van Deuveren begrijpen we dat elke isolatiebehoefte uniek is, daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om je te adviseren over het meest geschikte isolatiemateriaal voor jouw specifieke project. Of je nu energie wilt besparen, geluidsoverlast wilt verminderen of beide, wij hebben de juiste isolatieoplossingen voor jou.

Bezoek Houthandel van Deuveren in Dedemsvaart en ontdek ons assortiment hoogwaardige isolatiematerialen, waaronder glaswol op rol, steenwol in plaatvorm en PIR-platen in harde persing. Investeer in efficiënte isolatie voor een comfortabeler en energiezuiniger leefomgeving.

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Koningsdag 27 april zijn wij: Gesloten // Hemelvaartsdag 9 mei zijn wij: Gesloten // Tweede Pinksterdag 20 mei zijn wij: Gesloten