• Bison houtlijm
  Bison houtlijm

  Bison houtlijm!

 • High tack lijm
  High tack lijm

  High tack lijm is een hoogwaardige, ijzersterke 1 componenten lijmkit met een zeer hoge aanvangshechting op basis van MS polymeer.

 • Constructie bruislijm
  Constructie bruislijm

  Constructie bruislijm voor het verlijmen van houtverbindingen!

 • Tixoplast Zwaluw bitumen kit zwart
  Tixoplast Zwaluw bitumen kit zwart

  Tixoplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen die uithardt door verdamping van oplosmiddel tot een plastische afdichting.

 • Acrylaat kit
  Acrylaat kit

  Zwaluw Acryl Anti-Crack is een hoogwaardige acrylaatkit die zeer goed overschilderbaar is met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven en die craquelé en verkleuring van verf voorkomt.

 • Beglazingskit ZWALUW HYBRISEAL
  Beglazingskit ZWALUW HYBRISEAL

  Zwaluw Hybriseal® 2PS is een hoogwaardige professionele universeel overschilderbare afdichtingskit op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastis

 • PUR schuim
  PUR schuim

  PUR schuim handgebruik, zonder PUR pistool.

  € 8,95
 • Chemisch anker
  Chemisch anker

  Chemisch anker SMART vinylester S-IRV 300ml bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart!

Lijmen en kitten

Waar gebruik ik houtlijm voor?

Lijmen en kitten zijn twee belangrijke materialen die vaak worden gebruikt in de bouw- en reparatie-industrie.

Lijmen worden gebruikt om twee materialen samen te binden. Er zijn veel verschillende soorten lijmen, elk met specifieke eigenschappen en toepassingen. Sommige lijmen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op hout, terwijl andere geschikt zijn voor gebruik op metaal of kunststof. Sommige lijmen kunnen worden gebruikt voor binnen- of buitenwerkzaamheden en andere zijn specifiek voor een bepaald soort materiaal of voor een specifiek gebruik.

Lijmen kopen?

Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart vindt u diverse soorten houtlijm! Vindt ze op onze website of kom bij ons langs!

Waar wordt kit voor gebruikt?

Kitten wordt gebruikt om gaten of scheuren in materialen af te dichten. Er zijn ook veel verschillende soorten kitten, elk met specifieke eigenschappen en toepassingen. Sommige kitten is speciaal ontworpen voor gebruik op hout, terwijl andere geschikt zijn voor gebruik op metaal of kunststof. Sommige kitten is flexibel en andere zijn hard en stijf. Er zijn kitten die speciaal zijn ontworpen voor binnen- of buitenwerkzaamheden en voor een specifiek soort materiaal of voor een specifiek gebruik.

Kit kopen?

Diverse kitten koopt u bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss