• Multiplex
  Multiplex

  MultiplexWat is multiplex?Multiplex en triplex zijn plaatvormige composiet materialen die opgebouwd zijn uit een oneven aantal houtfineerlagen die kruiselings op elkaar verlijmd worden. Oorspronkelijk werd de benaming "triplex"…

 • Populieren multiplex
  Populieren multiplex

  Populieren multiplex platen in 3mm, 4mm, 6mm, 9mm, 12mm, 15mm en 18mm standaard op voorraad in 122x250cm!

 • Berken multiplex
  Berken multiplex

  Berken multiplexWat is berken multiplex?Berken Multiplex is prachtig wit geel van kleur. Kwaliteit CP is o.a. geschikt voor beplakking met HPL of als basisplaat voor parket en constructieve toepassingen. Berken Multiplex heeft een…

 • Interprime populieren gegrond
  Interprime populieren gegrond

  Interprime wit voorgegrondWat is een interprime gegrond?Interprime is uitermate geschikt als alternatief voor het traditionele hardwood multiplex. Deze houtsoort is wit/geel van kleur, opgebouwd uit verschillende lagen populieren…

 • Linoply gegrond
  Linoply gegrond

  Linoply gegrond!

 • Eiken fineerplaat
  Eiken fineerplaat

  Eiken fineer plaat, 4mm, 122x244cm!

  € 57,50

Multiplex interieur

Wat zijn interieur multiplex platen?

Multiplex interieurplaten zijn een veelzijdig en populair bouwmateriaal dat wordt gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het maken van meubels, kasten, wanden, vloeren en plafonds. Deze platen worden vervaardigd door het samenvoegen van meerdere lagen fineerhout, die onder hoge druk en temperatuur aan elkaar worden geperst. Dit resulteert in een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen kromtrekken, krimpen en barsten.

Voordelen van multiplex platen

Een van de grootste voordelen van multiplex interieurplaten is hun veelzijdigheid. Ze zijn beschikbaar in verschillende diktes, afmetingen en afwerkingen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende bouwprojecten en ontwerpen. Ze kunnen worden gesneden, geschuurd, gelijmd en afgewerkt om aan specifieke eisen te voldoen en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan een breed scala aan ontwerpen en stijlen.

Multiplex interieurplaten zijn ook een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar duurzame en stabiele materialen. Het fineerhout dat wordt gebruikt voor deze platen is afkomstig van snelgroeiende bomen die overvloedig beschikbaar zijn. Bovendien worden de lagen van fineerhout kruislings aan elkaar gelijmd, wat resulteert in een sterker en duurzamer materiaal dat minder gevoelig is voor kromtrekken en barsten dan massief hout.

Een ander belangrijk voordeel van multiplex interieurplaten is hun prijs. Omdat ze worden vervaardigd uit dunne lagen fineerhout in plaats van massief hout, zijn ze over het algemeen veel goedkoper dan massieve houten platen. Dit maakt ze een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en kwalitatieve oplossing zonder de kosten van massief houten platen.

Daarnaast zijn multiplex interieurplaten ook relatief gemakkelijk te installeren. Ze kunnen worden bevestigd met schroeven, spijkers of lijm en kunnen worden gesneden en aangepast aan de gewenste afmetingen. Dit maakt het installatieproces veel eenvoudiger en minder tijdrovend dan bijvoorbeeld massieve houten platen.

Ten slotte is het belangrijk om te benadrukken dat multiplex interieurplaten ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze zijn. Door het gebruik van snelgroeiende bomen wordt er minder gebruik gemaakt van kostbare en zeldzame houtsoorten. Bovendien kunnen multiplex interieurplaten worden gerecycled en hergebruikt, wat bijdraagt aan een duurzamer milieu.

In het kort, multiplex interieurplaten zijn een veelzijdige, duurzame en betaalbare optie voor verschillende bouwprojecten en ontwerpen. Door hun flexibiliteit, stabiliteit en gemakkelijke installatie zijn ze een populaire keuze voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Multiplex platen interieur kopen?

Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart in vele soorten en maatvoeringen uit voorraad leverbaar!

© 2017 - 2023 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel