Maatwerk

Machinale werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij over diverse machines. Hiermee kunnen we diverse handelingen verrichten. Zagen, frezen, 4-zijdig schaven, vlakken, verlijmen behoort allemaal tot de mogelijkheden. U kunt hierbij denken om een balk of plank te laten schaven of  frezen met een bepaalde profilering.

Eiken, beuken, noten tafelbladen en panelen op maat gemaakt

In onze machinale werkplaats kunnen wij tafelbladen en panelen op maat maken. U geeft uw wensen aan ons door en wij geven u een vrijblijvende offerte

Kozijnen op maat gemaakt

Kozijnen worden in onze werkplaats gemaakt van blank of voorgegrond meranti hout. Het kozijnhout is voor geprofileerd met de kopmaat 66x110mm. U als klant levert de maatvoering aan en wij maken het kozijn voor u op maat. Dit kan ‘kaal’, maar ook met tochtstrippen of het raam afgehangen en wel. Dit allemaal in overleg met u!

 

 

 

 

Vraag geheel verblijvend een offerte bij ons aan!

 

Interieur

Houten interieurstyling is een populaire manier om een warm en natuurlijk gevoel te creëren in een huis. Hout is een veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan interieurtoepassingen, van vloeren tot meubels, van wandbekleding tot decoratie.

Een houten interieur

Houten interieurstyling is een manier om een warme, natuurlijke sfeer te creëren in een huis. Hout is een veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan interieurtoepassingen, van vloeren tot meubels en decoratie. Een houten vloer, bijvoorbeeld, kan worden gemaakt van verschillende soorten hout, zoals eiken, esdoorn, of bamboe en geeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Houten meubelstukken zoals een eettafel, boekenkast of kast zijn een mooie aanvulling op een huis en kunnen worden afgestemd op de stijl van de kamer. Ook houten wandbekleding of paneelwanden zijn een populaire keuze voor een houten interieur. Houten interieurstyling is een duurzame keuze en kan worden aangepast aan persoonlijke smaak en stijl.

Interieur inspiratie

Houten interieur is een prachtige manier om een warme en natuurlijke sfeer in uw huis te creëren. Hout is een veelzijdig materiaal dat in veel verschillende vormen en stijlen kan worden gebruikt, van strak en modern tot rustiek en landelijk. Een populaire keuze voor houten interieur is massief hout, zoals eiken of esdoorn. Dit geeft een robuuste en duurzame uitstraling aan een ruimte en kan worden gebruikt voor meubels, vloeren, deuren en wandbekleding. Een andere optie is gebruik te maken van houten panelen of lambrisering. Dit is een budgetvriendelijke manier om de uitstraling van massief hout te imiteren en kan worden gebruikt om een bepaalde wand of het plafond van een ruimte een houten accent te geven. Houten interieur kan ook worden gecombineerd met andere materialen, zoals glas of staal, om een unieke en moderne uitstraling te creëren. Een belangrijk aspect van houten interieur is het onderhoud. Regelmatig stofwissen en afnemen met een vochtige doek kan helpen om uw houten interieur in goede staat te houden. In geval van vlekken of krassen, kunt u gebruik maken van specifieke reinigingsproducten voor hout. Al met al, houten interieur is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een warme en natuurlijke sfeer in hun huis. Het is veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan stijlen en ontwerpen.

Hout voor uw interieur kopen?

Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart vindt u vele soorten hout voor uw interieur. Eiken, vuren, noten, beuken en vele andere soorten hout. Kom bij ons langs of bestel online!

 

 

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss