• Eiken regelwerk 50x70mm
    Eiken regelwerk 50x70mm

    Fijn gezaagd eiken regelwerk 50x70mm in lengtes van 250cm, 300cm, 400cm en 500cm. Voor het timmeren van frames voor wanden in uw overkapping of tuinkamer!

Eiken regelwerk fijn gezaagd

Eiken regelwerk

Bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart vind je het perfecte materiaal voor jouw bouwprojecten: eiken regelwerk van fijn gezaagd hout, met afmetingen van 50x70mm. Dit hoogwaardige regelwerk is verkrijgbaar in verschillende lengtes, waaronder 250cm, 300cm, 400cm en 500cm. Of je nu een kleine klus hebt of een groter project, wij hebben de juiste lengte voor jouw behoeften.

Eiken regelwerk 50x70mm

Het eiken regelwerk is uitermate geschikt voor diverse toepassingen, met name voor het timmeren van wanden in overkappingen, tuinkamers en andere buitenstructuren. Dankzij de duurzaamheid en stevigheid van eikenhout, kun je erop vertrouwen dat jouw constructie bestand is tegen de elementen en langdurig mooi blijft.

Of je nu een ervaren timmerman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, ons eiken regelwerk maakt jouw projecten niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het fijn gezaagde hout zorgt voor een strakke afwerking en een professionele uitstraling.

Eiken regelwerk bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart

Bezoek Houthandel van Deuveren Dedemsvaart vandaag nog en ontdek de hoogwaardige eiken regels die wij te bieden hebben. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste lengte en hoeveelheid voor jouw specifieke project. Met ons eiken regelwerk maak je van elke constructie een meesterwerk.

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Koningsdag 27 april zijn wij: Gesloten // Hemelvaartsdag 9 mei zijn wij: Gesloten // Tweede Pinksterdag 20 mei zijn wij: Gesloten