Douglas schoren

Bij Houthandel van Deuveren in Dedemsvaart bieden wij hoogwaardige Douglas schoren aan, waarmee u stabiliteit en duurzaamheid toevoegt aan uw bouw- en constructieprojecten. Onze schoren zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van uw constructies.

Onze Douglas schoren zijn beschikbaar in verschillende lengtes om aan diverse projectbehoeften te voldoen:

  • 60cm
  • 75cm

Bovendien bieden wij verschillende kopmaten, waardoor u de mogelijkheid hebt om het formaat te kiezen dat perfect past bij uw specifieke toepassing:

  1. 45x100mm
  2. 45x150mm
  3. 63x150mm
  4. 10x10cm
  5. 12x12cm

Of u nu schoren nodig heeft voor het versterken van een schutting, tuinhuis, of ander bouwproject, onze diverse selectie maten geeft u de vrijheid om de juiste schoren te kiezen die naadloos aansluiten bij uw ontwerp.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te assisteren bij het selecteren van de juiste Douglas schoren voor uw specifieke behoeften. Of u nu een professionele bouwer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, Houthandel van Deuveren biedt hoogwaardige materialen en service om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Tweede Pinksterdag 20 mei zijn wij: Gesloten