Douglas regelwerk

Wat is douglas regelwerk?

Douglas regelwerk is een houten constructie die bestaat uit een aantal parallelle houten balken, meestal van Douglas hout, die worden gebruikt als ondersteuning voor een dak, vloer of andere constructie. Deze balken zijn vaak gezaagd en zijn meestal in de afmetingen van de standaard maten zoals 45x70mm, 45x100mm en 45x150mm.

Regelwerk wordt vaak gebruikt in constructies zoals daken, vloeren, wanden en plafonds, omdat het een stevige ondersteuning biedt en een efficiënte manier is om de constructie op te bouwen.

Douglas regelwerk is een veelgebruikt materiaal voor constructies, omdat het sterk, duurzaam en resistent tegen rot en insecten is. Het is ook goed te bewerken en te verven. Het is van nature resistent tegen rotting en schimmel, en heeft een goede weerstand tegen insecten. Dit maakt het geschikt voor buitenconstructies en constructies die belast worden door weersinvloeden zoals wind en regen.

In samenvatting, Douglas regelwerk is een houten constructie bestaande uit parallelle balken, vaak van Douglas hout, die worden gebruikt als ondersteuning voor daken, vloeren, wanden en plafonds. Het is geschikt voor constructies vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en resistentie tegen rot en insecten. Vanwege zijn natuurlijke resistentie tegen rotting en schimmel en goede weerstand tegen insecten is het geschikt voor buitenconstructies en constructies die belast worden door weersinvloeden.

Douglas regelwerk kopen?

Koop douglas regel bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart! Online of kom bij ons langs!

© 2017 - 2023 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Eindejaarssluiting: I.v.m. de feestdagen zijn we gesloten vanaf 23 december t/m 2 januari. Vanaf 3 januari 8.00u staan we weer voor klaar! Bestellingen die online of per mail worden gedaan in deze periode worden vanaf 3 januari verwerkt. U krijgt z.s.m. bericht wanneer deze materialen dan gereed liggen voor afhalen.