Douglas latten

Douglas panlatten zijn een veelzijdige keuze voor verschillende bouw- en timmerprojecten, dankzij hun duurzaamheid en esthetische uitstraling. Bij Houthandel van Deuveren in Dedemsvaart bieden we douglas panlatten aan in zowel onbehandelde als zwart gespoten varianten, waardoor u de vrijheid hebt om de perfecte uitstraling te creëren voor uw project.

De panlatten hebben een kopmaat van 22x45mm, wat hen geschikt maakt voor verschillende toepassingen, zoals dakconstructies, gevelbekleding, of als ondersteuning voor bijvoorbeeld tuinschermen.

Onbehandeld douglas staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling en robuustheid. Het hout heeft een warme kleur en een karakteristieke nerfstructuur, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor wie houdt van een rustieke uitstraling. Bovendien heeft douglashout van nature een hoge duurzaamheid, waardoor het bestand is tegen diverse weersomstandigheden en lang meegaat.

Voor wie een modernere uitstraling wenst, bieden we ook zwart gespoten douglas panlatten aan. Deze zijn behandeld met een hoogwaardige zwarte verf, die niet alleen zorgt voor een strakke afwerking, maar ook extra bescherming biedt tegen UV-straling en vocht. Deze zwarte panlatten zijn ideaal voor hedendaagse ontwerpen en passen goed bij moderne architectuur of een eigentijdse tuininrichting.

Wat uw project ook is, bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart kunt u rekenen op kwalitatieve douglas panlatten die voldoen aan uw eisen qua duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

© 2017 - 2024 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Koningsdag 27 april zijn wij: Gesloten // Hemelvaartsdag 9 mei zijn wij: Gesloten // Tweede Pinksterdag 20 mei zijn wij: Gesloten