Timmerpanelen

Wat zijn timmerpanelen?

Massieve timmerpanelen zijn platen gemaakt van massief hout, in plaats van samengestelde materialen of dunne houten lagen. Ze worden vaak gebruikt voor constructieprojecten zoals wanden, vloeren, daken en andere structuren. Massieve timmerpanelen zijn vaak gemaakt van vuren, grenen, douglas of eiken.

Deze panelen zijn sterk, duurzaam en hebben een unieke uitstraling en textuur. Massief hout heeft als voordeel dat het houtnaten, nerven en kleurverschillen heeft, die geven een natuurlijke uitstraling aan de panelen, en geven een uniek karakter aan de ruimte waar ze in gebruikt worden.

Echter, massieve timmerpanelen zijn vaak duurder dan andere soorten timmerpanelen, zoals OSB of spaanplaat, en vereisen ook meer onderhoud. Bovendien zijn ze zwaarder en minder gemakkelijk te bewerken dan andere plaatmaterialen.

Wat voor soorten timmerpanelen zijn er?

Wij verkopen: vuren, grenen en eiken timmerpanelen. U vindt ze op onze website!

Timmerpanelen kopen?

Dat kan bij ons! U kunt ze online bestellen of kom bij ons lang om de panelen te bekijken!

© 2017 - 2023 Houthandel van Deuveren Dedemsvaart | sitemap | rss

Eindejaarssluiting: I.v.m. de feestdagen zijn we gesloten vanaf 23 december t/m 2 januari. Vanaf 3 januari 8.00u staan we weer voor klaar! Bestellingen die online of per mail worden gedaan in deze periode worden vanaf 3 januari verwerkt. U krijgt z.s.m. bericht wanneer deze materialen dan gereed liggen voor afhalen.